Het stijlvolste en goedkoopste laminaat?

Enkel en alleen bij ons zult u altijd naar tevredenheid het goedkoopste laminaat thuis in gebruik nemen en honderden euro’s besparen. Zelfs met een klein budget bent u van harte welkom. Wij bieden u bij het goedkoopste laminaat zelfs nog de beste A-kwaliteit, minimaal 10 jaar garantie, deskundige service in de winkel en heel véél keuzes om uit te kiezen. En dat allemaal gegarandeerd tegen de laagste prijsgarantie. Het goedkoopste laminaat koopt u bij ons dus altijd vertrouwd.

Elke dag weer het goedkoopste laminaat

Vanwege onze jarenlange relaties met fabrieken en leveranciers, zijn wij in staat om u altijd het goedkoopste laminaat te leveren. Wij maken ons elke dag weer sterk om voor u de beste koopjes te zorgen. Daarom is het bij ons is het vrij normaal om laminaat in onze showroom tegen te komen die zelfs met korting tot 70% aanboden wordt.

Aandachtspunten goedkoopste laminaat?

U zult zich wellicht afvragen waar u op moet letten bij de aanschaf van het goedkoopste laminaat. Een van de aspecten waar u op moet letten is de dikte. De dikte bepaalt immers voor welke toepassing het laminaat geschikt is. Hieronder hebben we overzichtelijk aangegeven welke gebruiksklassen geschikt zijn voor thuisgebruik. Dit staat ook aangegeven op de verpakking.

 • W21: licht thuisgebruik (bijvoorbeeld zolder)
 • W22: gemiddelde thuisgebruik (bijvoorbeeld slaapkamer)
 • W23: zwaar thuisgebruik (bijvoorbeeld woonkamer)
 • Goedkoopste laminaat direct in voorraad

  Wist u trouwens al dat wij ruim 90.000 m² laminaat in allerlei varianten direct in voorraad hebben? U zult bij ons dus altijd slagen! Wij nodigen u van harte uit om op uw gemak onze gezellige showroom te komen bekijken. Laat uzelf inspireren door het grote aanbod van het goedkoopste laminaat. Om u van deskundig maar persoonlijk advies te voorzien, staan onze medewerkers u graag te woord.

  Informatie aanvragen?

  Laminaat nodig?

  Bezoek onze webwinkel!